Malermester Knem & Næsvik logo
×

Error

You are not authorised to view this resource.

GAMLE MALETEKNIKKER

Ved å benytte gamle maleteknikker, slik som lasering, ådring, marmorering, patinering, forgylling og sjablonering, har man mange muligheter for spennende og annerledes interiør.

Våre håndverkere behersker dekorasjonskunsten både innen antikvariske og andre dekorative malerarbeider.

Vi utfører alt av antikvarisk rehabilitering på alle underlag som tre, gips, mur og puss. Vi har bred kompetanse og lang erfaring gjennom utførelse av mange rehabiliteringsprosjekter.


GULVSLIPING OG LAKKERING

Vi utfører alt av gulvsliping og overflatebehandling, uansett tresort og hvordan det er lagt.

Vi benytter bare nye, støvsugende maskiner for å oppnå både godt resultat og arbeidsmiljø. Vi har maskiner i ulike størrelser tilpasset ethvert oppdrag, fra store valseslipere til forskjellige kantslipere for optimal tilgjengelighet.

I tillegg har vi lette maskiner for å mattslipe gammel lakk før påføring av ny, samt polering av større gulv ved oljing og boning.

Både nylagte og gamle gulv kan gis den overflaten du ønsker ut fra treverkets muligheter. Virkemidlene kan her være lakk, olje, lasur, ferniss, beis, luting eller bonevoks.

Lakk gir den mest slitesterke overflaten. Her kan du velge mellom oljebasert lakk i flere glansgrader eller vannbasert lakk.

Olje gir treverket en matt glød, og innebærer større vedlikehold av gulvet.

Lasur, ferniss og beis vil sette svake eller sterkere farger på treverket. Vannbasert lasur finnes i flere farger og brukes på nåletre mens oljebasert ferniss anvendes på løvtre. Deretter lakkes gulvet.

Gulvet kan også lutes. Dette krever også betydelig vedlikehold.

Ta kontakt for gratis befaring og pristilbud!


INNVENDIG MALING

Vi i Knem & Næsvik AS utfører alt innen innvendig oppussing. Et nyoppusset hjem eller arbeidsplass både gleder og oppmuntrer. Planlegging og vel gjennomførte løsninger er derfor viktig.

I dag benyttes det mer og mer vanntynnbare malinger. Dette gjør arbeidsdagen lettere for oss som malere, og det gjør at du som oppdragsgiver kan ta lokalene i bruk nesten umiddelbart.

Vi har den erfaring og kunnskap som skal til for å skape et vakkert resultat.


MALERVERKSTED

Det vil i de fleste tilfeller lønne seg å rehabilitere gamle vinduer og dører i stedet for å skifte ut.

Ved behandling på malerverksted kan arbeidet utføres uavhengig av vær eller temperatur, og arbeidene kan derfor gjøres når som helst på året.

På vårt malerverksted kan vi arbeide under perfekte forhold, med jevn temperatur og gode lysforhold. Ved behov vil vinduene eller dørene bli renset helt for maling. All maling og kitt fjernes, hjørnejern renses eller skiftes, og nytt malingsystem bygges opp igjen fra grunnen av. Vi står selvfølgelig også for utskifting av glass hvis det skulle være behov for det.

Vi kommer og henter vindusrammene, eller dørene - åpningen tildekkes. Etter ferdig behandling på malerverkstedet, leverer og monterer vi.


SPRØYTEMALING

I vårt malerverksted sprøytelakkerer vi alt fra kjøkkenfronter, innredninger, møbler, dører, vinduer og andre elementer. Dette gir en merkefritt og nydelig finish, og i noen tilfeller bedre holdbarhet enn det er mulig å oppnå ved å male med pensel. Med et meget grundig forarbeid og arbeid utført med presisjon, kan gamle og slitte overflater bli som ny, og man kan puste nytt liv i møbler som trenger renovering. At malerjobben blir gjort i et malerverksted enn i hjemmet, er i mange tilfeller bedre. Vi har årelang erfaring og høy kompetanse i dette feltet, så vi kan gjøre det aller meste innen sprøytelakkering. Vi har også en faglært tømrer som utfører alt av justeringer, småreparasjoner og liknende. Vi står gjerne for både de- og remontering, og frakt av elementer tilbake til deg om det skulle være ønskelig.


TAPETSERING

For mange av oss hører tapeter til i et hjem. Vi har lang erfaring innen tapeter og tapetsering og kan skaffe det meste som finnes på markedet. Det er mye å velge i - spør oss gjerne om råd før du bestemmer deg!

Våre dyktige tapetserere har lang erfaring med ulike tapeter, og vi kan love deg at du blir fornøyd med resultatet.

Enten du skal tapetsere én vegg eller flere rom, ta kontakt og vi kan hjelpe deg.


UTVENDIG MALING

Knem & Næsvik har lang erfaring innen utførelse av alt innen utvendig malerarbeid, både rehabilitering av fasader og maling av trehus.

Det er mange ting man skal tenke på når huset trenger vedlikehold. Hva slags produkter skal benyttes? Hva slags grunnarbeid må gjøres? Uansett om du velger å gjøre jobben selv eller sette bort oppdraget, bør jobben gjøres grundig og fagmessig.

Overlater du ansvaret for restaureringen / rehabiliteringen til oss, vil vi først sørge for en nøye vurdering av fasadens tilstand og deretter et grundig utført arbeide av høy kvalitet.

Knem & Næsvik AS vet hva som må til, enten det gjelder en enkel oppussing eller en full restaurering. Vi har mange gode samarbeidspartnere, slik som murere, blikkenslagere, tømrere etc. Dette gjør at vi kan gi deg et komplett pristilbud på rehabilitering av deres fasade.

Ta kontakt med oss, så kommer vi på en uforpliktende befaring.